lillamysis.blogg.se

En tjej som är galen i hästar på amatör nivå:)

Galopp och bad

Kategori: Allmänt

Idag har vi galopperat på flygfältet (de används inte) det är typ sand/jord och gräs där och jätte stort. Stella blev skit svettig. Först galopperade vi från den ena änden till andra ganska så fort. Sen när vi kom till gräset galopperade vi runt och gjorde galopp ombyten och ställde igenom henne. Sen påvägen tillbak hade vi samlad galopp och det är ju ganska så stort eftersom att det ska kunna landa ett flygplan där. Men dedär flygfältet används inte längre så att det är lugnt. Alexandra bor i sundsvall men hon har tagit hit sin häst, hon bodde här förut så jag red med henne.

Efter att vi hade gjort det var dom väldigt svettiga och det var as varmt ute så då for vi och badade med dom vilket som var väldigt kul. det var väldigt varmt i vattnet faktiskt.

Det var bra för stella att få fara och galoppera på flygfältet för hon har så mke energi hela tiden.

Imorgon blir det att rida dressyr i paddocken eller rida ut men ska rida på morgonen typ för att på eftermiddagen ska de regna. Sen får hon vila på fredag. Sen ut på lördag och söndag hoppa beroende på vädret. Sen nästa helg är det tävling.
Ha int så mke mer att säga....

KOMMENTARER:

  • Janina Reissmuller säger:
    2016-06-23 | 15:03:11
    Bloggadress: http://janinareissmuller.blogg.se/

    mysigt

  • ida säger:
    2016-06-23 | 19:23:58
    Bloggadress: http://nouw.com/makesense

    Jag har en veckans blogg tävling på min blogg!
    Hoppas du skulle vilja vara med :)

    Svar: Ja absolut!:)
    Jasmine Hedström

Kommentera inlägget här: