lillamysis.blogg.se

En tjej som är galen i hästar på amatör nivå:)

ive got 99 problems, but a horse aint 1

Kategori: Allmänt

Hej igen de va ett tag sen...
Alla lag tävlingar är avklarade Stella skötte sig väldigt bra.
Första tävlingen som ja inte minns vart den var så va vi felfria i grund omg och hade bra tid. Sen i omhoppningen hade vi bra tid men jga gjorde en dålig sväng och fick tyvärr ett stopp. Det var l.c, mycket nöjd ändå.

Sen andra tävlingen som ja int heller minns vart den va var hon as fin i båda omgångarna. Men dom två sista hinderna va en linje med oxer sen räcke. då gick de as bra över oxern så du rätade ja inte upp mig i tid så då blev språnget knasigt och hon rev sista bommen. Men är mycket nöjd. De var l.c+5.

Sen tredje och sista lag tävlingen som va i umeå och va l:b (90cm) gick as bra. Jag var där två dagar första dagen va inte en lag klass. Då var jag felfri men hin var seg efter en dag i transport o de va varmt, så ja fick inte så bra tid.
Sen dag 2 var de lag klass jag hade hon jätte framme hon va på bra humör o allt kändes toppen. Men första hindret stannade hon på. De va inte för att hon va rädd elr nå sånt utan hon ba lekte med mig och stannade för skojjs skull. Men resten av banan gick as bra och jag var väldigt nöjd.

Sen efter sista tävlingen som var vecka 27 har hon fått vila i tre veckor. Och igår började jag sätta igång henne. Kastade på henne ett träns och skrittade o travade i paddocken o böjde igenom henne och sånt. Hon var riktigt fin och hade fått tillbaks suget att vilja.

Jag har även fått my nu, jag lät henne vila först i nåra dar och igår red ja henne för första gången på as länge, barbacka o lite sånt de gick as bra.
Ikväll ska vi hoppträna för natali i kriberg oh stella ska ja nog bara rida lugnt barbacka på.

Jag har ju hoppat ankan de gick as bra. Eftersom stella börjar bli gammal (19) år så börjar jag fundera på storhäst och en som ä ung. Och då äre ju ankan ja tänker på direkt. Som de ser ut nu blir de hon som bli min nya häst.

Men de känns hemskt att sluta med stella för hon är så speciell och hon får inte hamna i fel händer. Men de ska nog bli bra till slut hoppas jag. De va prat om att tävla ankan men de minns ja då inte när de va så de lär ja återkomma med senare.
nu ha ni fått lite uppdatering.
ha de bra:)