lillamysis.blogg.se

En tjej som är galen i hästar på amatör nivå:)

veterinär

Kategori: Allmänt

Hej!
Jag har varir sjuk dom senaste fyra dagarna typ så jag har tyvärr inte haft ork eller lust till at blogga men nu vill jag.
I fredags red jag enduro på banan för natali han var riktig fin men lite valpig i kroppen och sådär men ändå jävligt fin och hans galopp var helt gudomlig. Sen i lördags red jag ut på ludwig och natali enduro för han har tydligen varit crazy ute. Men det gick super bra han kastade sig en gång men natali höll sig kvar. i red även ut med Ankan och My i lördags och det gick somvanligt super bra. Ankan var lite spänd och tittig och sådär men annnars gick det väldigt bra. Jag hoppade ett av dom hinder som står där då med my och det var jätte kul.
Idag då nu när det är söndag så har jag hoppat my och vi såg verkligen vad jag behöver träna på. 
Vi hoppade stutts och det var hon inte så bra på men det får i träna på. Jag hade först tänkt göra den första övningen som jag visade en gång men hela helgen blev ändrad så det får bli nån annan gång.
 
Inatt fick my sova i box med wilma i kall stallet. Inte i samma box då men brevid varandra.
jag vill bli veterinär somsagt oc har gjort lite små grejer lagt om sår och sånt men idag så hade vi inte rätta grejerna hemma men det löste sig.
Först på stallet sp har wilma varit spänd på ensa sidan bak i magen och när man trycker där blir hon arg så vi har jobbat med det hela kvällen vi har longerat försöktfå i henne netfor med massa vatten men desto mer hon äter och dricker så hårdare blir wilma i magen men  vi få hoppas att hon kissar och ajsar mycket i natt när hon får sova i box och att det blir bättre imorn.
Sen våran jätte gamla hund har jagat och sprungit 2 mil idag och fått ett rejält sår på höger bak tass och massa små sår på tassanr så jag har tvättat alla sår och bandagerat det största.
Tyvärr så hade vi inga bra grejer hrmma men jag tvättade det med salt grejs och torkade torrt och la först på bomull runt hela och lindade medvanligt bandag och stängde bandaget med el tejp. Det funkar då under natten så hon inte biter upp det större. 
 
Att bli veterinär är verkligen en stor dröm för mig och jag hoppas verkligen att jajg får mig in på en bra veterinärs linje.
Nu ska jag försöka se film och somna så fort som möjligt så jag är jätte pigg imorn,
ha de så bra:)