lillamysis.blogg.se

En tjej som är galen i hästar på amatör nivå:)

Å så duktig

Kategori: Allmänt

Idag red jag o My på banan. I början tänkte jag åååhh herregud, hon var stel seg jobbig osv. Men efter ett helst dressyr pass så vad jg blöt i svett och hon gick i form och var rätt ställd iaf i skritt och i trav:) hon har blivit så arbeta villig. Synd bara att det är så jäkla varmt att man blir helt dö svettig efter ett pass. Jag gör ett lite senare inlägg då alla bilder kommer upp. Jag kan säga en sak och det är att jag red i mjukis byxor för jag hittade inte mina ridbyxor och mina blåa ridbyxor lånade Ebba till tjärnberg och nu är dom borta. Men men. 
Jag satt och kolla på kameror för jag tänkte börja fota på tävlingar och så. Jag ar ju en dålig liten kamera som inte alls är bra tror jag. Den ser ut såhär:


Så jag funderar såhär. Jag jobbar så hårt som jag bara kan nu resten av sommaren. Då lägger jag undan 3-4 tusen som jag skrev i förra inlägget tror jag som är till Unghäst SM om de blir. Och då ser jag hur mycket pengar jag har över. Jag skulle vilja köpa nikon D3200 som kostar 3480 på Elgiganten:) men de är sjukt mycket pengar så de kanske blir bästa år jag köper den eller senare. Den ser ut såhär :) 

Nu när jag sökte såg jag att de fanns en massa sidor med just denna kamera så jag ska kolla vidare och kolla om den är billigare nån annanstans. Annars kanske de blir en jul klapp elr födelsedags present. Man vet ju aldrig:)
Imorgon ska My få vila.
Söndag drar vi dom till Malå vi ska duscha upp dom och rida lite och ta fina bilder men jag tror att jag baa ska duscha My och ta bilder på ängen.
Måndag för hon också vila tisdag promenad elr longering  av Julia eftersom jag far på söndag:) onsdag longering:)
Hon behöver öva på att gå på böjt spår med rätt ställning och sånt där och så får hon ha en gummi snodd så hon får öva på att gå i form:) 
Torsdag morgon kommer jag hem då kanske jag skrittar och badar med My beroende på väder och sånt:)
Nu ska jag fortsätta titta runt på kameror och sånt:) bilder från dagens ridpass kommer snart eller imorgon beror på när Julia skickar dom:)
Ha de så bra:)❤️👌